Coaching

Online Coaching

Via online coaching wil ik graag doen waar ik goed in ben. En dat is met iemand mee op zijn of haar pad van verandering. Individueel of met een team. Samen gaan we op zoek naar authenticiteit en leiderschap. Waar ligt jouw passie of, hoe krijgen we bijvoorbeeld weer optimale samenwerking in een team.

Individueel

Zoals elk mens verschilt van een ander, zo verschillen paarden van elkaar. Om tot samenwerking te komen met het paard moet je elkaars taal verstaan, maar allereerst die van jezelf. Werken met paarden is dan ook vooral werken aan jezelf.

Kinderen en volwassenen

Kinderen worstelen met zichzelf en situaties in hun leven. Hoe gaan ze daarmee om en bij wie kunnen ze terecht met hun verhalen. Veel kinderen hebben nooit de kans om een dier van dichtbij te zien of om aan te raken. Tijdens het coachen met paarden krijgen ze een kans.

Trauma & Hechting

Ben je ook zo klaar met vastgeroeste patronen zoals onzekerheid, faalangst, heftige emoties, je achter een masker verschuilen. Vraag je jezelf geregeld af 'wie ben ik', 'wat wil ik' en 'wat is mijn plek'? Geeft je lijf aan dat het anders moet? Of ben je bang voor verandering en/of het onbekende. Heb je vaak negatieve gedachtes en overtuigingen, en ga zo maar door ...