Kickboksen

Kickbokscoaching is een vorm van coaching waarbij oefeningen uit de Oosterse vechtsport worden ingezet voor persoonlijke- , groeps- en team ontwikkeling en waar je ervaringsgericht leert met behulp van kickboksen.

Is de balans bij jou of je team vaak ver te zoeken, en lopen de emotie’s teveel op? Onbewust ervaar je steeds meer stress, waardoor je niet tot goede prestaties komt. Hierdoor kan je in een overlevingspatroon komen, waardoor je energie verliest en niet meer in het centrum van jezelf zit. Je hoofd, hart en lijf zijn dan niet meer in evenwicht. Je hebt moeite met het duidelijk aangeven van je grenzen, en je kunt je niet meer duidelijk verwoorden op belangrijke momenten. Deze ongezonde situatie zorgt ervoor dat je lichaam stress hormonen gaat aanmaken, die weer zorgen voor spierspanning, vermoeidheid en conflicten. Wat kan resulteren in onder andere een burn-out. Door het inzetten van oefeningen van het kickboksen ondersteun ik diverse ontwikkelvraagstukken voor individuen en teams.

Door coaching te combineren met kickboksen breng je je hoofd, hart en lijf weer in balans, wat weer zorgt voor goede doorstroming van je energie en stabielere emoties. Waardoor er een betere Flow is!

Anita Buts is gecertificeerd Kickbokscoach, zij heeft de training gevolgd bij 5-voudig wereld kampioen kickbokser Semmy Schilt® en Denise Muster van Demusa Coaching.

Wil jij of je team weer in je eigen kracht komen staan en een optimale flow krijgen, dan is kickbokscoaching een mooie uitdaging. OSU!

De volgende thema’s kunnen met kickboksen o.a. aan bod komen:
– Groei in assertiviteit, zelfvertrouwen en zelfverzekerder handelen.
– Meer teamflow door het verbeteren en stimuleren van de onderlinge samenwerking.
– Vaardigheden van het team naar een hoger niveau te tillen
– Leiderschapstrainingen voor managers.
– Preventie en herstel van burn-out/ depressie.
– Gedragsproblematiek.
– Herstel na trauma of nare ervaringen.
– (Lichaams) bewustwording & persoonlijke groei.
– Het exploreren, ontwikkelen en toepassen eigen potentieel.

Het programma kickbokscoaching is geschikt voor individuele coaching, leren in groepsverband als ook voor teamtrainingen. Voor teams kan een programma naar wens en op maat worden samengesteld. In gezamenlijk overleg bepalen we een traject naar jullie behoeften en wensen. Meer informatie?

Maak hier je afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek met Anita Buts.