Creatieve workshop, vrouw ontdek je eigen kracht

Authentiek contact met jezelf d.m.v. paarden en intuïtief tekenen en schilderen

Iedereen kan tekenen en schilderen! Zonder vooropgezet plan of ervaring

Deze dag is een kado aan jezelf lieve vrouw, en is alle aandacht even op jezelf gericht om werkelijk authentiek in contact met jezelf te komen. Waar wil jouw levensenergie naar toe, en waar krijg jij meer vreugde van? Door deze workshop word je bewust van het effect van je gedachten, je gedrag en maakt onbewuste patronen bij jezelf zichtbaar. Het is de ervaring, die je gaat omzetten naar jouw eigen, authentieke manier. Van Hoofd naar Hart en Intuïtie!  Wil jij ook graag dichter bij jou vrouwelijke kracht staan en in contact komen met je authentieke zelf?

Op een hele intuïtieve manier maken we een reis naar de binnenwereld en gaan we naar onze gevoelens, ervaringen, gedachten en wensen. Dat doen we door te tekenen en schilderen in het weiland tussen de paarden Dora en Negra. De paarden doen ook mee en gaan reageren, wat veel over jou kan vertellen. De paarden spiegelen jouw energie, en helpen met grenzen aangeven, ruimte innemen, focus, omgaan met angst of weerstand, loslaten, communicatie, inlevingsvermogen en authenticiteit. Dat alles onder leiding van een ervaren coach. Het tekenen en schilderen vanuit je eigen innerlijk brengt boodschappen uit je onderbewuste naar boven, en heeft een positieve helende werking op je gezondheid. Het is rustgevend en zet alle gedachte en spanningen even aan de kant.

De 1-daagse workshop wordt gehouden op een prachtige boerderij in Tilburg, waar de paarden Dora en Negra leven. Er is prachtige tuin met genoeg ruimte om bij mooi weer een gezellige leerzame dag door te brengen met elkaar, en te genieten van een heerlijke lunch.

De workshop wordt gegeven door Drs. Anita Buts, sinds 2007 professioneel coach, trainer en trauma- en hechtingstherapeut met behulp van paarden. Het intuïtief tekenen en schilderen wordt begeleid door Nicole Post, Kunstacademie geschoold, creatief als art Director en tekenen/schilderen.

Investering:
€ 325,- exclusief btw, inclusief hand-out, alle materialen en een heerlijke lunch en afsluitend een borrel.

Aantal personen:
Minimaal 5, maximaal 10, zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Datum:
16 september 2023

Tijd en locatie:
De workshop wordt gehouden vanaf 09:30 tot en met 16:30 op “Hoeve De Reeshof, Kamerikstraat 5, 5045 TW in Tilburg.

Aanmelden:
Via de button bij de agenda. Heb je vragen over de workshop neem dan contact met ons op.

Wil jij je Hoofd, Hart en Intuïtie verbinden, dan is deze eendaagse creatieve workshop voor vrouwen, waar je aan leiderschap en Paardencoaching kunt proeven, zeker iets om te ervaren.

Nicole en ik verwelkomen jullie graag.

Agenda

21 Sep
Vrouw, ontdek je eigen kracht!