‘Try out’ Paardencoaching

Heb jij altijd al bij een paard in de bak willen staan? Of misschien heb je wel eens gehoord van coachen met paarden, of paardenfluisteraars. Maar heb je geen idee wat iemand tijdens zo'n coaching doet, maar ben je wel nieuwsgierig?

In deze workshop wil ik je graag kennis laten maken met wat coachen met paarden nu eigenlijk is. En wat de toegevoegde waarde van het werken met de paarden is.

Het gedrag van het paard wordt in een coach-sessie gebruikt als spiegel voor onze gevoelens, en ons gedrag maakt inzichtelijk hoe jij als mens/team acteert en reageert. Een paard zal niet oordelen, en heeft geen ‘eigen agenda’, maar verbindt mensen met zichzelf. Speel je toneel, dan zal het paard daar automatisch doorheen prikken. Door samen met het paard aan de slag te gaan, kunnen we inzicht krijgen in onze eigen gevoelens, talenten en beperkingen; het paard geeft je letterlijk inzicht in je eigen innerlijke. Vanuit je Hoofd naar Hart & Intuïtie!

Met het paard kan onder andere gewerkt worden aan:
– Je grenzen aangeven
– Ruimte (positie) innemen
– Focus
– Omgaan met angst, omgaan met weerstand
– Loslaten
– Communicatie
– Inlevingsvermogen
– Authenticiteit

De workshop wordt gegeven door Drs. Anita Buts, sinds 2007 professioneel coach, trainer en trauma- en hechtingstherapeut met behulp van paarden. Graag nodig ik je uit om te komen kennismaken met de paarden en mij. In de agenda staan de data wanneer er een ‘try out’ aangeboden wordt.

Investering:
€100,- incl. btw

Tijd en locatie:
De ‘Try out’ paardencoaching wordt gehouden vanaf 10:00 tot en met 12:30 op Hoeve De Reeshof, Kamerikstraat 5, 5045 TW in Tilburg. Op deze prachtige boerderij leven de paarden Negra en Dora waarmee we gaan kennismaken. Een hapje en drankje staan klaar, de paarden en ik kijken er naar uit.

Aanmelden:
Via de button bij de agenda.

Agenda

29 Jun
‘Try out’ Paardencoaching