Spiegelen met Paarden en NLP

In deze bijzondere eendaagse workshop bieden wij, Inge Molin van 2Bloom en ik, jou een uitdagende combinatie van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Paardencoaching.

Paarden zijn de spiegel waardoor je eerlijk, puur en zonder veroordeling inzicht en bewustwording krijgt in je zwakke en je sterke punten. Deze workshop is ideaal als je wilt communiceren vanuit je eigen kracht en inzicht wilt in je denken, doen en voelen en de balans daartussen. Of als je je meer bewust wilt worden van je intenties en je gedrag en als je onbevooroordeelde terugkoppeling wilt krijgen over je communicatie.

NLP is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. NLP biedt modellen voor doelgerichte verandering waarin de innerlijke beleving centraal staat. Het wordt steeds vaker in diverse beroepen en omgevingen toegepast.
De paarden waarmee we werken zijn veilig in de omgang, ze zijn indrukwekkend, zeker voor mensen die zich vooraf niet konden voorstellen dat ze zo dicht naast een onbekend en vrijlopend paard zouden staan. Het paard is een bijzonder middel waarmee jij eerlijk en open inzicht krijgt in jezelf in combinatie met NLP vaardigheden.

Quote van een deelnemer: “Je hebt van die dagen om niet te vergeten, en dit was zo’n dag! Een inspirerende mengeling van NLP en werken met paarden, verzorgd door twee trainer/coaches die met bezieling én met deskundigheid doen wat nodig is, geven wat ík nodig had. Bedankt Inge en Anita!’.

en

“Ik was erg onder de indruk van deze dag en ben blij met mijn nieuw verworven inzicht. Het is een uitstekende en prachtige combinatie van NLP en Paardencoaching, een absolute aanrader.”

De workshop wordt gegeven door Drs. Anita Buts, sinds 2007 professioneel coach, trainer en trauma- en hechtingstherapeut met behulp van paarden. En Inge Molin, trainer, coach en systemisch werker van 2BloomTraining & Coaching

Investering:
€ 325,- exclusief btw, inclusief materiaal, versnaperingen en een heerlijke lunch. Deze workshop kan ook omgezet worden naar een maatwerk programma.

Tijd en locatie:
De workshop wordt gehouden vanaf 09:30 tot en met 16:30 op Hoeve De Reeshof, Kamerikstraat 5, 5045 TW in Tilburg. Op deze prachtige boerderij leven de paarden Negra en Dora waarmee we gaan werken. En er is een prachtige tuin met genoeg ruimte om een gezellige leerzame dag door te brengen.

Aanmelden:
Via de button bij de agenda.

Wil je je Hoofd, Hart en Intuïtie verbinden, dan is deze eendaagse, waar je aan NLP en Paardencoaching kunt proeven, zeker iets om te ervaren.

Inge en ik verwelkomen jullie graag.